Ямбол е победител в конкурса на министерството на туризма по

...
 Ямбол е победител в конкурса на министерството на туризма по
Коментари Харесай

Ямбол е №1 нова културно-историческа дестинация в България

 Ямбол е победител в състезанието на министерството на туризма по плана " Културно-туристически ЕДЕН дестинации в България ", оповестиха от общинския пресцентър.
Отличените дестинации ще станат част от европейската ЕДЕН мрежа (European Destinations of Excellence - Най-добри европейски дестинации), която разпространява моделите за стабилно развиване на туризма на територията на целия Европейски съюз. Те ще бъдат показани с необятна рекламна и осведомителна акция, в това число посредством участия в туристически тържища и профилирани турове.

През предходната година Националният археологически резерват " Тракийски и древен град Кабиле " завоюва най-високия приз " Изборът на българите " в първите годишни награди, проведени от Министерство на туризма. Общинският музей на бойната популярност зае челно място в категорията " Музеи " на акцията " Чудесата на България ".

В листата на 100-те национални туристически обекта бяха включени и културно-информационният център " Безистен " с интерактивен музей и общинският боен музей.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР